2282022044 Χώρα, Ανδρος epipland@otenet.gr
hero image
 
ΒΑΣΙΛIΚΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ -  ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

Εμπόριο Επίπλων Άνδρος - Συνθέσεις - Σαλόνια - Κρεβατοκάμαρες Άνδρος Κυκλάδες

Η επιχείρησή μας "ΒΑΣΙΛIΚΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ -  ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ" η οποία εδρεύει στην είσοδο της Χώρας στην Άνδρο, δραστηριοποιείται στο εμπόριο επίπλων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Εντός του καταστήματος λειτουργεί έκθεση επίπλων όπου εκτίθεται μια ποικιλία από τα καλύτερα έπιπλα που εμπορεύεται.
 
Δραστηριοποιείται από το 1998 με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο της εμπορίας επίπλων για όλο το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας. Εμπορευόμαστε κουζίνες με ντουλάπια υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε μοντέρνα σχέδια αλλά και κλασσικά, ανάλογα πάντα με το στυλ και το ύφος που επιθυμείτε για την δική σας κουζίνα. Σε συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία VENETA CUCINE δημιουργούμε την κουζίνα των ονείρων σας προσεκτικά και φροντίζουμε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ατομικές ανάγκες σας και να σας εξυπηρετεί άψογα.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Candia Strom διαθέτουμε έπιπλα και ανατομικά στρώματα για να δημιουργήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Κρεβάτια, κουκέτες, συρταριέρες, ντουλάπες, γραφεία, κομοδίνα και όποιο άλλο έπιπλο χρειάζεστε για το παιδικό δωμάτιο του σπιτιού σας. Όπως επίσης και μία μεγάλη ποικιλία από κρεβάτια, κομοδίνα, τουαλέτες, συρταριέρες και ντουλάπες που μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο και χαλαρό υπνοδωμάτιο σε οικονομικές τιμές.


Σε συνεργασία με την εταιρεία Innovation διαθέτουμε έπιπλα Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου για να δημιουργήσετε το χώρο σας όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Καναπέδες, συρταριέρες, ντουλάπες, γραφεία, κομοδίνα και όποιο άλλο έπιπλο χρειάζεστε για το σπίτι σας. Όπως επίσης και μία μεγάλη για να δημιουργήσουν ένα όμορφο και χαλαρό υπνοδωμάτιο σε οικονομικές τιμές.
 
 
 
Βασιζόμενοι στη τεχνογνωσία και την ποιότητα κατασκευών, σας προσφέρουμε απαράμιλλης αισθητικής και λειτουργικότητας έπιπλα για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό στιλ για τον χώρο σας.
 
 
 
Η χρόνια πείρα που διαθέτουμε χώρο των επίπλων αποτελεί εγγύηση για άψογη συνεργασία μαζί σας σε φιλικό περιβάλλον με υπευθυνότητα στην επιλογή των υλικών, με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και με εξαιρετικές τιμές.